El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ismael Senent es presenta a la reelecció com a Secretari General d'UGT a la Muntanya, el Vinalopó i Baix Segura

Ismael Senent

El IX Congrés d'UGT País Valencià té lloc aquest 22 i 23 d'abril a València. 
 

Es preveu la reelecció d'Ismael Senent perquè compta amb el suport de les tres federacions d'UGT-PV. El seu nomenament es ratificaria aquest divendres 23 d'abril. 

València acull aquesta setmana el nové congrés d'UGT-PV, on es preveu es ratifique a l'actual secretari general del sindicat a les nostres comarques, Ismael Senent. La candidatura, segons expliquen des d'UGT, compta amb el suport de les tres federacions d'UGT, l'aval dels delegats de les comarques, i l'aval del 25 per cent de tots els delegats del sindicat a la Comunitat Valenciana.

Ismael Senent explica que entre les principals línies d'actuació ara està "el relleu generacional dins del sindicat i fora. Els nostres joves necessiten poder connectar i desenvolupar el seu projecte de vida, però en condicions d'ocupació i salaris dignes". Així, un dels objectius és acabar amb l'economia submergida, "un llast per al creixement econòmic del nostre país".

També recorda que el sindicat "no renunciarà a la pujada de l'SMI, a la Reforma Laboral i a la Reforma de les Pensions". També parla d'aprofitar el moment amb els fons europeus per a la reconstrucció que arriben, "han de garantir que el model industrial en Espanya siga un tractor per a l'ocupació i l'increment de la riquesa, però sense deixar a ningú enrere".