El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Itinerari provisional del transport urbà que arriba fins al Barri de Batoi

Itinerari provisional del transport urbà que arriba fins al Barri de Batoi / comunicació Alcoi
El tall i desviament estava previst per a dimecres però es farà dijous dia 31 de maig

 El transport Urbà no podrà baixar a l’interior del Barri de Batoi el dijous 31 de maig i per a poder usar el servei qui vulga, haurà d’anar a la carretera de Banyeres

Amb motiu de les obres d'asfaltat de la Calle Banyeres, les línies 2 i 3 del Transport Urbà, no podran baixar a l'interior del Barri de Batoi, dijous dia 31 de maig.

Les persones que hagen d'usar el transport, han d'anar a la carretera de Banyeres, a la parada de Castellar, vist que han disposat d’una parada provisional en sentit de baixada, enfront de la qual hi ha habitualment de pujada en el Castellar.

Totes les altres parades del Barri de Batoi, queden anul·lades durant tot el dia excepte les dos parades de la carretera de Banyeres.