El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IV Festival CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana a Alcoi i Bocairent

El primer dels concerts serà el 10 d’octubre a les 12h al Teatre Calderón d’Alcoi

L'Institut Valencià de Cultura, CaixaBank i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) presenten la quarta edició del Festival CaixBank d'Orquestres de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc a Alcoi i Bocairent, capitals culturals valencianes 2021.

El primer dels concerts serà el 10 d’octubre a les 12h al Teatre Calderón d’Alcoi de la mà de  l'Orquestra Simfònica Vila de Sant Joan, de Sant Joan d'Alacant, i l'Orquestra Simfònica Unió Musical, de Llíria.

El següent serà el 17 d’octubre a les 18h també al Teatre Calderón d’Alcoi amb  l'Orquestra Simfònica de l'SMI Santa Cecília de Cullera i de l'Orquestra Simfònica de la Banda Primitiva de Llíria.

I en últim lloc, el 23 d’octubre al Teatre Avenida de Bocairent tindrà lloc la tercera jornada amb la Jove Orquestra Unió Musical de Benaguasil i l'Orquestra Simfònica de la Societat Musical la Primitiva de Rafelbunyol.

L’objectiu d’este festival és promoure el moviment associatiu musical al territori valencià. Esta edició s’ha configurat amb els guanyadors de les tres primeres edicions.

El festival s'emmarca dins del programa 'CaixaBank escolta València' que l'entitat financera impulsa i patrocina a la Comunitat Valenciana per a donar suport al moviment associatiu musical en les tres províncies.