El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IVACE afavoreix una rebaixa del 26% en el preu del sòl industrial de Xixona

La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en la web i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@gva.es.

Les sol·licituds presentades seran objecte de valoració en concurrència competitiva.

El Parc Empresarial L'Espartal III disposa d'una superfície de 105.741,45 metres quadrats i 76 parcel·les que oscil·len entre els 900 i 5.787 metres quadrats.

 

Les parceles de sól industrial al Parc Empresarial xixonenc l'Espartal III veuran reduïts fins a un 26% els seus preus de comercialització. Aquesta mesura s'ha assolit gràcies a l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), deprés que haja llançat una convocatòria de plecs de comercialització de parceles industrials.

Els plecs estableixen diferents preus per metre quadrat de sòl industrial segons la tipologia de les parcel·les i d'acord a la taxació realitzada per un perit independent. D'aquesta manera, s'ha rebaixat un 26% el preu de les parcel·les industrials, que les situa entre els 34 i els 40 € per metre quadrat. D'altra banda, el preu per a les parcel·les d'ús terciari s'ha establit en 63 € per metre quadrat.

També arrepleguen les modalitats de comercialització de compravenda, compravenda amb pagament ajornat, dret de superfície i arrendamen, i contemplen la disminució en un punt del tipus d'interès en la compravenda amb pagament ajornat que passa del 4% al 3%.

La directora general de l'IVACE, Júlia Company, ha destacat que L'Espartal III reuneix les condicions idònies per a la instal·lació d'empreses i projectes empresarials "per la seua ubicació en un dels entorns de major tradició en el sector agroalimentari, especialment del torró i del gelat". A més, "compta amb tots els serveis necessaris per a garantir el desenvolupament de qualsevol tipus d'indústria i per a impulsar la recuperació econòmica de l'Alacantí i de la província d'Alacant" ha conclòs.

Consulta ací els terminis, lloc de presentació i els criteris de valoració de les sol·licituds.