El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IVACE oferirà ajudes perquè les pimes puguen implementar el teletreball

Sessió de teletreball del conseller Rafa Climent.

El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 26 de maig.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha obert el termini per a accedir a les ajudes de 'Digitalitza Teletreball', destinades a petites i mitjanes empreses que vulguen implantar el teletreball davant la situació provocada per la pandèmia.

L'objectiu és "ajudar a la implantació i posada en marxa de solucions innovadores que faciliten el teletreball" i afavorisquen el desenvolupament del comerç electrònic en les empreses de la Comunitat. La convocatòria 'Digitalitza Teletreball' compta amb un pressupost de 5 milions d'euros que podrà cofinançar-se en un 50% a través de Fons Feder.

A part del teletreball, unes altres de les accions que podran ser finançades són l'activació del comerç electrònic, de sistemes d'automatització d'emmagatzematge i logística interna, la inversió en sistemes de fabricació additiva i impressió 3D, així com de robots industrials.

La subvenció màxima per projecte serà de fins als 100.000 € i les inversions subvencionables hauran de mantenir-se inalterables durant els cinc anys següents al pagament de la subvenció. L'ajuda per a les petites empreses pot arribar fins al 40% dels costos subvencionables i, en el cas de les mitjanes empreses, fins al 30%.

El Conseller Rafa Climent destacat "la celeritat amb la qual Ivace Innovació es va asseure amb els actors implicats per a avaluar escenaris presents i futurs per a promoure accions de reviscolament dels sectors industrials".