El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ivo Pogorelich, un dels pianistes més reconeguts, ofereix un concert a Alcoi dins la Setmana Gran del Piano

Serà el pròxim dimarts 5 de juny al Círculo Industrial, dins de la Setmana Gran del Piano

És una "llegenda viva", assegura Alfonso Jordá, president de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi. Fa màgia en els dits i podrem gaudir de la seua música en un concert únic a Alcoi. De fet, s'han venut entrades fins i tot a Corea del Sud o Noruega. Però és tan sols un dels cinc concerts que ompliran Alcoi de piano la pròxima setmana.

El croat Ivo Pogorelich és el plat fort de la sisena edició de la Setmana Gran del Piano, que se celebra a Alcoi del 4 al 8 de juny, organitzada per l'Associació d'Amics de la Música. Enguany la cita coincideix amb el 150 aniversari del Círculo Industrial, i per a celebrar-ho s'ha portat a un dels grans que interpretarà peces de Haydn, Beethoven o Liszt en l'emblemàtic saló del Círculo aquest dimarts 5 de juny. Es tracta d'una cita indispensable que posa Alcoi en el mapa de la cultura internacional. No debades, des de l'Associació d'Amics de la Música asseguren que s'han venut entrades a gent de Corea del Sud, Anglaterra o Noruega.

Però la Setmana Gran del Piano ofereix altres 4 actuacions. La primera serà dilluns 4 amb Vena Trio de Budapest, tres dones al violí, violoncel i piano. Dimecres 6 serà el torn de la pianista Anna Magdalena Kokits, qui interpretarà peces de Debussy o Edvard Grieg. Ja dijous 7 de juny tindrà lloc el concert de la soprano Belén Roig, acompanyada al piano de Juan Gadea. I la Setmana Gran del Piano conclourà amb el concert d'Alfredo Ferre al violoncel, acompanyat de la pianista Alice Burla.

Tots els concerts seran al Círculo Industrial a les 19,30 hores. Més informació ací.