El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ivorra: "hi ha dos acords del ple per a millorar el servei comarcal de sanitat que el Govern de Francés no ha complit"

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi.

Davant l'"incompliment" o "falta de diligència requerida" del govern socialista d'Alcoi, els diferents col·lectius de Compromís a la comarca es reuniran amb la intenció de "fer front comú amb les exigències de millora del servei sanitari de la comarca".

El portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, ha acusat el govern socialista de no complir dos acords assolits en plenari municipal per a millorar el servei comarcal de sanitat. Aquests acords responen a polèmica suscitada per la recent dimissió del cap d'Urgències de l'Hospital Verge dels Lliris, i als problemes de personal que pateix la Unitat Hospitalària Domiciliaria.

Respecte a la recent polèmica, la formació liderada per Ivorra preguntarà en el plenari municipal de setembre per les accions realitzades des del Govern de Toni Francés amb la finalitat de millorar les condicions dels treballadors de sanitat. Asseguren que els problemes amb sanitat no són nous, i porten arrossegant-se des de fa diversos anys. Recorden que l'alarma va saltar arran de la dimissió del cap d'Urgències Carlos Gargallo, encara que "aquest no és l'únic problema" que afecta els serveis sanitaris, i apunten al fet que l'atenció primària als nostres centres de salut "ha estat compromesa aquest estiu per falta de personal".

D'altra banda estan els problemes que pateix la Unitat Hospitalària Domiciliaria, objecte d'acord en un ple de la passada legislatura i que "encara continua amb els problemes de personal arrossegats". Així doncs, davant l'"incompliment" o "falta de diligència requerida" del govern socialista d'Alcoi, els diferents col·lectius de Compromís a la comarca es reuniran amb la intenció de "fer front comú amb les exigències de millora del servei sanitari de la comarca".