El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ix a licitació la creació de carril bici a Alcoi des del centre a la Zona Nord

El carril bici recorrera l'antiga nacional 340.

Les empreses interessades, si hi ha, tenen de termini fins al 16 de novembre per a presentar propostes.
 

El pressupost base de la licitació és de quasi 750.000 euros, subvencionats per fons europeus. Si es presenta alguna empresa i s'inicien les obres, estarien finalitzades per a l'estiu del 2023.

L'Ajuntament d'Alcoi ha tret a licitació el projecte d'execució d'un carril bici que unisca el centre d'Alcoi amb la Zona Nord. El carril aniria des de Cervantes, per Alsamora, L'Alameda i Juan Gil Albert, aprofitant el carril bus. Les obres tenen un pressupost inicial de quasi 750.000 euros, i les empreses interessades tenen fins al 16 de novembre per a presentar propostes Si es presenta alguna i s'adjudica l'obra, el termini d'execució és de sis mesos.

Distribució a l'Alameda Camilo Sesto

Les obres suposaran treballs de construcció de pistes de bicicletes, també treballs de pavimentació, i adaptació de passos de vianants, semàfors o senyals. A més, es valoraran possibles millores que puguen aportar els interessats, com la instal·lació de panells digitals que compten els ciclistes que passen, o la millora de la pavimentació i accessibilitat en l'entorn de l'actuació.

En la memòria també s'especifica que el projecte total ascendeix a 905.500 euros, dels quals un 90 per cent (els quasi 750.500 euros) estan subvencionats per fons europeus, i la resta l'aportarà l'Ajuntament.

Exemple a l'Alameda amb carril bici i parada de bus