El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IX edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi d’hoquei enfronta 'Patín Alcodiam Salesiano' contra 'l'ASD Hockey Breganze'

L'entrada és totalment gratuïta.

El partit tindrà lloc el dissabte 15 a les 20:15 tindrà lloc el partit entre el 'Patín Alcodiam Salesiano' contra 'l'ASD Hockey Breganze'. Entrada gratüita.

Alcoi està d'enhorabona, i es que en el Pavelló Miguel Sarasa Lorés del Poliesportiu Francisco Laporta tindrà lloc la 9a edició del Trofeu Ciutat d'Alcoi d'hoquei, on es podrà gaudir d'un partir entre dos grans professionals com el 'Patín Alcodiam Salesiano' contra 'l'ASD Hockey Breganze' italià, tot açò el dissabte 15 a les 20:15 amb entrada gratuïta.

Cal dir que aquest serà un partir molt important, ja que suposa el retorn a Alcoi de Diego Mir, qui ha estat 14 anys al club, 12 com a entrenador i 2 com a jugador. A més a més, l'entrenador local en aquest cas és Sergi Punset, i pel que fa a la plantilla, alguns dels nou jugadors com Renato Castanheira, Joao Ramalho, Agustín Dominguez i Simone Romano, i el retorn tant de Deri Mataix com de Carlos Pérez.

Segons Alberto Belda, regidor d'esports, recorda que "aquest trofeu ja viu la seua novena edició, un torneig internacional on vindrà un equip italià entrenat per Diego Mir, serà un enfrontament on veurem el nivell dels nostres i que a més té el valor emocional afegit del retorn a casa de l'entrenador que més èxits li ha donat al nostre hoquei els darrers anys".

Recordem, aquest dissabte 15 a les 20:15 tindrà lloc el partit entre el 'Patín Alcodiam Salesiano' contra 'l'ASD Hockey Breganze'. Entrada gratuïta.