El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ix el segon número de la revista 'Fresneda Magazine', amb els últims textos de Rubén Fresneda

Portada del segon número de 'Fresneda Magazine'
Es publicarà el 28 d'agost

El segon número de la revista 'Fresneda Magazine' s'hauria d'haver publicat l'1 de juny de 2017. Tot va canviar quan el diumenge 28 de maig ens va deixar Rubén Fresneda a la platja 'El Paradís' de la Vila-Joiosa. ARAMULTIMÈDIA ofereix en exclusiva la portada de la segona revista. L'objectiu de la publicació és "donar a conéixer l'art i la cultura al voltant de la gent jove". Per tant aquest és un projecte totalment obert on pot participar aquella persona que ho desitge

El segon número de la revista 'Fresneda Magazine' s'hauria d'haver publicat l'1 de juny de 2017. Tot va canviar quan el diumenge 28 de maig ens va deixar Rubén Fresneda a la platja 'El Paradís' de la Vila-Joiosa. L'altra part de 'Fresneda Magazine' és Aitor Pla que, amb el beneplàcit de la família de Rubén, continuarà amb la revista. El segon número es publicarà, finalment, el dilluns 28 d'agost amb els últims textos que Rubén Fresneda va escriure.

ARAMULTIMÈDIA ofereix en exclusiva la portada de la segona revista. Segons conta Aitor Pla, la portada és el quadre 'alfanumèrics' de Rubén Fresneda. Sota aquest quadre es pot veure una de les fotografies de Rubén que haurien d'haver eixit a la llum més endavant. El marc que té al voltant el logotip no té tancament perquè "malgrat que Rubén no estiga, la revista continua", segons ha contat Pla.

'Fresneda Magazine' també té la seua pàgina web. L'objectiu de la publicació, segons comenta Aitor Pla és "donar a conèixer l'art i la cultura al voltant de la gent jove". Per tant aquest és un projecte totalment obert on pot participar aquella persona que ho desitge. Per posar-se en contacte i participar ho podeu fer mitjançant el seu facebook.

A partir del diumenge 28 d'agost, el segon número de la revista es podrà comprar a la Casa del Libro o a Amazon. Cal destacar que en aquesta segona publicació apareixen els últims textos que Rubén Fresneda ha deixat escrits després del tràgic succés a la platja 'El Paradís'. En aquesta publicació, a banda d'Aitor Pla, també col·laboren el col·lectiu Art Nostre, Lucia Romero i el Club d'Amics de l'UNESCO d'Alcoi, entre d'altres.