El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

J. Blasco: "El club ha guanyat molt a nivell esportiu i humà"

  • El Club Triatló Ontinyent es va fundar a parincipi dels anys 2.000 i en l'ctualitat compta amb un centenar d'esportistes.
  • El tècnic ontinyentí ens conta quina de les tres disciplines que conformen el triatló és la més sacrificada per als esportistes, així com aquella que prefereixen.

Joan Blasco és el Director Tècnic del CLub Triatló Ontinyent, una entitat esportiva que va ser fundada a principis dels anys 2.000 i que en l'actualitat compta amb una centena de membres entre els seus grups d'adults i l'Escola de Triatló.

Des de finals de la dècada dels anys 70 del segle passat, el triatló s'ha convertit en un dels esports més atractius. Combinar la natació, el ciclisme i la carrera a peu en una mateixa cursa porta a les i els esportistes a exigir-se el màxim i, per a aconseguir els millors resultats, és imprescindible deixar-se aconsellar per professionals.

En aquesta ocasió hem tingut l'oportunitat de conversar amb Joan Blasco, Director Tècnic del Club Triatló Ontinyent, i ens conta quina de les tres disciplines que conformen el triatló és la més sacrificada per als esportistes, així com aquella que prefereixen.

A més, el tècnic ontinyentí ens explica com s'organitza una temporada on les proves nacionals i autonòmiques s'alternen al calendari proposant curses en modalitat duatló (carrera a peu, ciclisme i carrera a peu), aquatló (natació i carrera a peu) i triatló (natació, ciclisme i carrera a peu).