El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja comencen les obres d'accessibilitat dels passos de vianants de la Plaça d'Espanya

Durant el període d'obres no es podrà circular pel tram que s'estiga treballant, per això hi haurà alguns canvis en la circulació

Començaran aquest mateixl dilluns 6 d'agost i malgrat que no es tallarà el trànsit sí que canviarà la circulació de la plaça

Aquest dilluns 6 d'agost començaran les obres d'accessibilitat dels passos per a vianants a la Plaça d'Espanya. S'ha decidit que el millor moment per a realitzar aquests treballs serà agost, ja que és el mes que menys trànsit hi ha. Aquestes obres estaran dividides en dues parts.

En la primera es faran els passos de vianants que van a la part de l'Ajuntament, la segona part serà per a la part dels passos que van des de "la Bandeja" cap al Teatre Calderón.

Durant el període d'obres no es podrà circular pel tram que s'estiga treballant, per això hi haurà alguns canvis en la circulació.

En la primera fase, el tram que passa per davant de la Unión Alcoyana i el Bar Ideal serà de sentit únic cap a Sant Llorenç, per tant, no es podrà baixar per Sant Nicolau a partir de l'encreuament amb La Cordeta, tan sols podran fer-ho els autobusos, la resta de vehicles aniran per La Cordeta a buscar el carrer Casa Blanca, des d'on podran anar cap a la plaça o Viaducte.

Les obres també provocaran canvis en l'autobús, la parada del Teatre Calderón (Plaza Espanya, 14 quedarà inutilitzada i es traslladarà al carrer Sant Lorenç, 6-8. Les línies 1,2 i 5, baixaran per Sant Nicolau i en arribar a la plaça d'Espanya giraran al carrer Sant Llorenç per a seguir per País Valencià i continuar amb el seu recorregut normal. La Línia 4 anirà des de Sant Joan de Ribera a l'Hospital Verge dels Lliris, accedirà a la plaça d'Espanya pel carrer Gonzalo Barrachina i seguirà tot recte per davant de la Unión Alcoiana i el Bar Ideal, per a accedir al carrer Sant Llorenç i continuar amb el seu recorregut normal. La Línia 3 no variarà el seu recorregut per aquestes obres.

Aquest projecte està dins d'una sèrie d'obres que volen fer d'Alcoi una ciutat més accessible per a tots, i per això recentment ja s'han fet treballs al parc del Viaducte, a voreres com les de l'Alameda, País Valencià, Els Alçamora, i a l'accés a la Biblioteca Ricardo Senabre.