El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja coneixem a 20 protagonistes de la Glòria d'Alcoi

ARAMULTIMÈDIA col.labora amb el projecte Glorieros Alcoi

Quan falten pocs dies per a la Glòria a Alcoi, ja hi ha publicats 20 vídeos on es conta les vivències i les impressions dels protagonistes del pregó de la Festa alcoiana. Ens conten quina és la seua trajectòria en la festa, el moment més emotiu, com és la seua filà o l'acte que més els agrada de la Trilogia Festera. L'objectiu és dignificar aquesta figura tan important de la Festa que moltes vegades passa desapercebuda

Quan falten pocs dies per a la Glòria a Alcoi, ja hi ha publicats 20 vídeos on es conta les vivències i les impressions dels protagonistes del pregó de la Festa alcoiana. Ens conten quina és la seua trajectòria en la festa, el moment més emotiu, com és la seua filà o l'acte que més els agrada de la Trilogia Festera. L'objectiu és dignificar aquesta figura tan important de la Festa que moltes vegades passa desapercebuda.

ARAMULTIMÈDIA també col·labora del projecte Glorieros Alcoi juntament amb Licores Sinc, Bar Bahia, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcoi, la Universitat d'Alacant, Vectalia, Caixa Ontinyent, Imrpidekor, comCom Comunicació, Jornet i Casa Advocades, Unión Alcoyana i Fernando Cano.

En aquest enllaç podeu accedir a la llista de reproducció de Youtube amb els 20 Gloriers que ja coneixem. Durant aquesta setmana, completarem les formacions.