El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja coneixem als guanyadors de les Tapes amb Torró de Xixona

Les guanyadores reben el premi de part de l'alcaldessa Isabel López.

L’Entrepà, amb dos tapes premiades, i la Pizzeria Crack, amb una, han sigut els guanyadors d’aquesta VIII edició. El conegut pastisser Daniel Álvarez ha sigut l’encarregat de decidir el premi a la millor tapa amb torró, que ha recaigut en el restaurant L’Entrepà.

L’octava edició de “Tapeando con Turrón” ja té guanyadors. Durant el mes de maig Xixona va celebrar en diferents caps de setmana, una ruta gastronòmica en la qual el producte protagonista era el torró, i bars i restaurants de la localitat van crear diferents elaboracions que van competir per emportar-se algun dels diferents premis.

Ara, ja hem conegut a les tres tapes guanyadores. El premi a la Millor Tapa amb Torró ha sigut per a l'elaboració “La Carrasqueta”, que va ser preparada pel restaurant L’Entrepà. Daniel Álvarez, reconegut pastisser, i membre del jurat del programa Bake Off de Cuatro, va ser l’encarregat d'escollir aquest premi i va prendre aquesta decisió per “la seua complexitat tècnica, l’equilibri de sabors i textures, i pel criteri que han seguit respecte a la història de la ciutat i el seu voltant”.

Per altra banda, el restaurant L’Entrepà, s’ha endut un altre premi, el de Millor Presentació, gràcies a la tapa “La Dansà”.

Respecte al premi a la Millor Tapa del “Tapeando 2019”, ha sigut per a la “Pizza Marinera con Alioli de Turrón”, creació de la Pizzeria Crack.

En ARAMULTIMÈDIA no vam voler perdre l’ocasió de tastar algunes de les tapes participants i vam anar fins a Xixona per a degustar aquestes elaboracions, t’ho recordem en el següent vídeo.