El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es coneixen les 4 propostes per a ser votades en els Pressupostos Participatius de Cocentaina

Centre social Real Blanc, on tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes.

Totes elles junt amb els seus respectius informes tècnics es trobaran en breu a disposició de la ciutadania per a la seua consulta a la pàgina web de l'àrea.

Entre el 12 i el 27 de febrer Cocentaina podrà votar entre aquestes quatre propostes: un parc amb aparells biosaludables, un altre amb aparells de workout o cal·listènia, un estudi de viabilitat econòmica de la piscina coberta, i un festival de cultura contemporània.

El 12 de febrer a les 19:30 h al centre social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent. A més, tindran la possibilitat de disposar d’un espai al mercat per a fer la seua campanya i de falques a Ràdio Cocentaina per a publicitar les seues propostes i demanar el vot a la ciutadania.

A partir d’aquesta data, 12 de febrer, i fins al 27 del mateix mes s’iniciarà el període de votacions online. Per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 28 de febrer al centre social Real Blanc en horari de 8 h a 15 h i de 17 h a 21 h on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances, caldrà mostrar el DNI per a poder votar i ser major de 16 anys.