El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Ja es coneixen les 4 propostes per a ser votades en els Pressupostos Participatius de Cocentaina

Centre social Real Blanc, on tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes.

Totes elles junt amb els seus respectius informes tècnics es trobaran en breu a disposició de la ciutadania per a la seua consulta a la pàgina web de l'àrea.

Entre el 12 i el 27 de febrer Cocentaina podrà votar entre aquestes quatre propostes: un parc amb aparells biosaludables, un altre amb aparells de workout o cal·listènia, un estudi de viabilitat econòmica de la piscina coberta, i un festival de cultura contemporània.

El 12 de febrer a les 19:30 h al centre social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent. A més, tindran la possibilitat de disposar d’un espai al mercat per a fer la seua campanya i de falques a Ràdio Cocentaina per a publicitar les seues propostes i demanar el vot a la ciutadania.

A partir d’aquesta data, 12 de febrer, i fins al 27 del mateix mes s’iniciarà el període de votacions online. Per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 28 de febrer al centre social Real Blanc en horari de 8 h a 15 h i de 17 h a 21 h on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances, caldrà mostrar el DNI per a poder votar i ser major de 16 anys.