El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es poden adquirir obres artístiques com a regal en aquestes dates

Estarà disponible des del 23 de desembre al 8 de gener al Palau Comtal.

Les obres de xicotet format es venne per 50€ i destaquen per la qualitat, doncs son de diferents artistes de distintes parts del món.

De nou, i per segon any consecutiu el Col·lectiu d’Artistes Locals de Cocentaina amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament han organitzat la : "II Mostra Internacional REGALART”.

El Palau Comtal acull aquesta exposició en la que es poden adquirir obres d’artistes molt diversos i de diferents punts de la geografia espanyola. Estarà disponible des del 23 de desembre al 8 de gener.

La present edició compta amb obres d'art de xicotet format, la seua grandària és de 20x20 cm, sent un format assequible i amb un preu únic de 50 euros per obra, a més de recalcar la gran qualitat d'aquestes i la repercussió dels seus autors, que amb la seua generositat i solidaritat contribueixen de manera desinteressada en aquesta bona causa, donant íntegrament la quantitat recaptada per la seua obra.

Des del col·lectiu asseguren que “aquesta és una bona oportunitat per a continuar, o començar i endinsar-se en el món del col·leccionisme d'Art, que no sols és un objecte, són vivències, sentiments, sensacions, etc.” i afegeixen: “El poder posseir obres d'artistes consolidats, així com d'artistes en projecció suposa fer dues bones accions, d'una banda, solidaritzar-se i donar suport a una bona i noble causa ajudant a persones amb discapacitat funcional i alhora motivar a l'artista per a continuar amb el seu treball, perquè la venda d'una obra seua suposa que alguna persona està disposada a pagar per alguna cosa que ell ha fet, i això és un al·licient”.