El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es poden votar les propostes per als pressupostos participatius 2019!

El termini de votació de la campanya de pressupostos participatius 2019 estarà obert fins al 23 de novembre. Els votants podran escollir entre 20 propostes d'inversió i altres 10 de despesa corrent.

Les propostes d'inversió tenen un pressupost de 320.000 €, i en elles s'inclouen obres de condicionament, com al del Parc de Baroi, el Camp del Collao, els accessos a la ciutat, la zona del Racó Sant Bonaventura o la teulada del Poliesportiu; millores d'eficiència energètica com la instal·lació d'il·luminació LED en la via pública o majors punts de recàrrega per a vehicles elèctrics; així com la instal·lació de panells digitals en les parades d'autobús o en diferents indrets d'interés cultural.

Les altres 10 propostes de despesa corrent inclouen activitats i programes en l'àrea de cultura i benestar social, per a les quals s'ha previst un pressupost de 80.000 €. Ací trobem propostes per a una fira gastronòmica, campanyes de sensibilització cultural i de salut en l'esport, un estudi per a la peatonalització del Centre, o la redacció d'un Pla Director per a la rehabilitació del patrimoni industrial alcoià.

La votació es pot fer de manera telemàtica o mitjançant els diferents punts físics establerts per a tal fi. Per a participar és imprescindible estar empadronat a Alcoi a data d'1 de novembre de 2018.

El procés participatiu finalitzarà el 14 de desembre, una vegada es facen públiques les propostes escollides. Posteriorment, cada una de les propostes serà consignada al departament que li pertoque.