El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es pot arreplegar el calendari de Fonèvol 2018

Calendari de Fonèvol per al 2018
Inclou les fotografies guanyadores del concurs, alguns moments de l'entradeta popular i un imatge de 1936 firmada per Amparo Cano

El calendari inclou les 4 fotografies que han guanyat els diferents premis del concurs de Fonévol, però també altres rescatades que ens acompanyaran al llarg del present any. Des de Fonèvol donen poques pistes, perquè el més interessant és descobrir les fotografies de cada mes, però avancen que volen "subratllar la participació, cada volta en més actes, de les dones en la festa". També s'inclou imatges "de moments emocionants de la nostra entradeta popular", per tal d'animar a la gent a participar, i expliquen que s'ha jugat "amb els diferents colors del fons volem transmetre l'alegria de compartir la festa". El calendari també inclou "una imatge antiga que té per a nosaltres un significat especial, ja que coneixem a una de les protagonistes de la fotografia". El calendari està al Club d'Amics de la UNESCO, i es poden arreplegar qualsevol dia entre setmana a partir de les 20 hores. Són gratuïts, tot i que sempre es pot col·laborar amb una aportació voluntària.

Està al Club d'Amics de la UNESCO, i es poden arreplegar qualsevol dia entre setmana a partir de les 20 hores. Són gratuïts, tot i que sempre es pot col·laborar amb una aportació voluntària.

El calendari inclou les 4 fotografies que han guanyat els diferents premis del concurs de Fonévol, però també altres rescatades que ens acompanyaran al llarg del present any. Des de Fonèvol donen poques pistes, perquè el més interessant és descobrir les fotografies de cada mes, però avancen que volen "subratllar la participació, cada volta en més actes, de les dones en la festa". També s'inclou imatges "de moments emocionants de la nostra entradeta popular", per tal d'animar a la gent a participar, i expliquen que s'ha jugat "amb els diferents colors del fons volem transmetre l'alegria de compartir la festa". El calendari també inclou "una imatge antiga que té per a nosaltres un significat especial, ja que coneixem a una de les protagonistes de la fotografia".