El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es pot veure l’exposició ‘Are we equal?’ al Hall del CIPFP Batoi d’Alcoi

Ja es pot veure l’exposició ‘Are we equal?’ al Hall del CIPFP Batoi d’Alcoi / Batoi
De l’11 al 17 d’abril, de 8,00 a 21.40 hores, tindrà les portes obertes per a qui vulga anar

L’exposició ‘Are we equal?’ es pot visitar al Hall del CIPFP Batoi d’Alcoi de l’11 al 17 d’abril, de 8,00 a 21.40 hores. Una activitat duta a terme per alumnat de 1r curs de Radiodiagnòstic, Laboratori, Educació Infantil i Direcció de Restauració.

L’exposició ‘Are we equal?’ està al Hall del CIPFP Batoi d’Alcoi i és una activitat feta per l’alumnat de 1r curs de Radiodiagnòstic, Laboratori, Educació Infantil i Direcció de Restauració a les classes d’Anglés al voltant del 8 de març, dins el projecte Batoi Feminista

A l’exposició es mostra el treball de l’alumnat sobre conceptes que tracten d’explicar les dificultats que troben les dones en el món laboral pel simple fet de ser dones; conceptes com glass ceiling (sostre de vidre), gender pay gap (bretxa salarial de gènere), mansplaining (setciències sexista), o sticky floor (terra apegalós) apareixen explicats per l’alumnat amb les seues pròpies paraules.

A banda de l’exposició, s’han habilitat dues zones interactives per tal de fomentar la reflexió. L’horari de visita serà de l’11 al 17 d’abril, de 8,00 a 21.40 hores.