El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es pot votar als pressupostos participatius d'Alcoi

Les votacions es poden fer online a esta web  ó en les urnes que estan situades en diversos punts de la ciutat

L'Ajuntament d'Alcoi ha obert el termini per poder votar les propostes presentades fins el 14 de desembre. Els resultats d'anunciaran abans de final d'any. En total la quantitat destinada per als Pressupostos Participatius per al 2022 és de 400.000 €, dels quals 320.000 € van destinats a propostes d'inversió i 80.000 € a propostes de despesa corrent en béns i serveis.

Des de l’1 de desembre a les 12h i fins el 14 de desembre a les 00h els alcoians i alcoianes poden votar les propostes presentades als pressupostos participatius. En total son 30 propostes d’inversió i 3 de despesa els que han superat els criteris de viabilitat i la corresponent valoració tècnica, administrativa i econòmica per part del personal tècnic dels diferents departaments de l'Ajuntament d'Alcoi. Els resultats s'anunciaran abans del 31 de desembre.

En les votacions es podrà votar un màxim de 5 propostes i dins d'aquestes, com a màxim 3 d'inversió. La quantitat destinada en els Pressupostos Participatius per al 2022 és de 400.000 €, dels quals 320.000 € van destinats a propostes d'inversió i 80.000 € a propostes de despesa corrent en béns i serveis (projectes de sensibilització, activitats).

Les votacions es poden fer online a esta web  ó en les urnes que estan situades en els següents punts, en el seu horari d'obertura:

  • Biblioteques Públiques d'Alcoi (Centre. Av. País Valencià i La Uixola. Plaça d’Enric Valor).
  • Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC). C/ Sant Llorenç, 2.
  • Complex Esportiu Eduardo Latorre i Centre d’Esports, C/ Juan Gil-Albert, 6.
  • Conservatori de Música i Dansa Joan Cantó. C/Joan Cantó, 2.
  • Edifici Oròsia Silvestre. Passeig d’Ovidi Monllor, 1.
  • Centre Social “Zona Nord”. Av. d'Andalusia, 13.
  • Departament de Benestar Social zona bàsica 01, C/ El Camí, 40.
  • Departament de Benestar Social zona bàsica 03, C/ Isabel la Catòlica, 5.
  • Centre Cervantes Jove (CCJ), C/ Els Alçamora, 1.
  • Centres de Majors: C.M. «La Plaça», Plaça d'Espanya, 17. C.M. «Oliver», C/ Oliver, 31. C.M. «Batoi». C/ Serrella, 18 i 20. C.M. «Zona Alta». C/ La Sardina, 13. C.M. «Zona Nord». Av. d'Andalusia, 13. I U.D.P., C/Gabriel Miró, 12.

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant un procés democràtic en el qual la ciutadania decideix de manera directa a què es destina una part del pressupost municipal. Tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, amb la finalitat d'establir les seues demandes i preocupacions principals.