El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja està a la venda el número quatre de la revista Fresneda Magazine en format digital

Portada Fresneda Magazine
Aquesta revista se centra en el món cultural, artístic, literari i fotogràfic de les comarques centrals

La revista digital Fresneda Magazine ja està a la venda. Aquest número quatre se centra en el món cultural, artístic, literari i fotogràfic de les comarques centrals sota la direcció d'Aitor Pla.

Sota la direcció d'Aitor Pla i després de tres mesos de treball, ja ha eixit a la venda la revista en format digital, el número quatre de Fresneda Magazine, centrada en el món cultural, artístic, literari i fotogràfic de les comarques centrals.

La revista inclou moltes notícies, entrevistes com les d’Ignacio Domenech, autor de la portada de la revista de moros i cristians de la ciutat d'Alcoi; Javier Carrascosa, escriptor de ‘El moment de les nostres vides’; Alejandra Catala, portada de la quarta edició i DJ; Vincent C.V.D. Speak artista que va plasmar el mural de Joan Valls en el carrer Sant Rosa i Sergio Juan (Folk) artista de l'art urbà.

A banda també es poden trobar reportatges sobre el Palau Comtal en el seu aniversari, el treball d'Orfeu Soler que va exposar en la ciutat, l'obra de l'artista alcoià Javier Trelis i la crítica de la historiadora de l'Art, Lucia Romero.

En aquest magazine hi ha espai per a tot, i també inclou, un homenatge pòstum a l’artista,Paco Barrachina, i a més el cicle expositiu de la ciutat d'Alcoi i les exposicions ‘Trajectòria artística de Luisa Fuster’ ‘Espais Avançats, Escola d'Art d'Alcoi’ ‘La figura de Moisés Gil’ a més de ' Seres i Estares' i ‘Las palabras del león’.

La revista ja pot ser adquirida en format digital a través de la plataforma digital xinxii.com concretament en el següent enllaç