El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja està ací la Revista de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

Revista Festes 2017 / Federació Junta Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

La presentació se celebrara aquest divendre 19 de juliol a les 21:00, al Pati d'Armes del Palau Comtal de Cocentaina.

Aquest divendres 19 de juliol tindrà lloc un dels esdeveniments més importants del món fester a Cocentaina, la presentació de la Revista de Festes de Moros i Cristians, que se celebrara al Pati d'Armes del Palau Comtal de Cocentaina, a partir de les 21:00. Cal recordar que aquestes meravelloses festes es realitzaran entre el 9 i 12 d'agost.

Pel que fa a l'acte, aquest estarà conduït per la periodista Maite Barrachina Vidal, que presentara a més, la portada oficial d'aquesta nova edició, que inclou una fotografia realitzada pel fotògraf contestà Marc Pascual i Domínguez. I per a l'entrega dels premis 'Roger de Llúria' i 'Qusantanyia', els quals són dos guardons que es donen cada tres anys a una entitat i a una persona que hagen estat involucrades i col·laborant amb la festa.

Una vegada avançat l'acte, es donara pas a l'explicació per part de Pablo León Vidal, coordinador de la revista, i que desentranyara el volum i tota la informació i coneixements que podrem trobar al seu interior.

A més a més, cal destacar les paraules que dedicara la periodista contestana Carolina Ferre, que actualment es troba realitzant el magazín vespertí 'À Punt Directe'.

I per a finalitzar l'acte, tant l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, com Hipòlit Borràs, faran una breu intervenció abans de finalitzar amb l'Himne de Festes.

La venda de la revista estarà disponible a partir del dissabte, i recordem, l'acte de presentació és aquest divendres 19 a les 21:00, al Pati d'Armes del Palau Comtal de Cocentaina.