El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja està en marxa el càsting per a figurants de la sèrie que Movistar+ rodarà a Alcoi

A més d'Alcoi, la sèrie també es rodarà a Madrid, Toledo i Budapest.

La sèrie es rodarà a Alcoi durant el mes de setembre on centenars d'alcoians i alcoianes podran gaudir d'una experiència cinematogràfica com a figurants. Tot al vídeo.

La ciutat d'Alcoi tornarà a ser plató de cinema, en aquesta ocasió la ciutat semblarà l'Atenes de 1944 per a la sèrie, Dime quién soy, que Movistar+, està preparant per al pròxim 2020. La sèrie es basa en el best-seller del mateix nom de l'autora Julia Navarro. L'adaptació d'aquesta novel·la arribarà 10 anys després de la seua primera publicació de la mà de Movistar+DLO Producciones fer complir el somni de molts fans de veure-la en format audiovisual.

«Què famós eixira a la sèrie?» és una de les preguntes més sonades al càsting. A hores d'ara sabem que part del repartiment estarà compost per: Irene Escolar (IsabelPaquita Salas), Oriol Pla (Merlí, Incerta glòria), Pablo Derqui (Isabel) i els internacionals Pierre KiwittWill Keen, Maria Pia Calzone i Stefan Weinert (El fotógrafo de Mauthausen). Així que, en sort, veurem a aquests artistes passejar pels carrers d'Alcoi durant el pròxim mes de setembre.

ARAMULTIMÈDIA ha estat al càsting per conéixer més sobre els perfils que busquen al càsting i per saber les sensacions amb les quals ixen els ciutadans que es presenten. Tot al vídeo.