El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja està en marxa el nou portal cultural i social d'Alcoi on consultar tota l'agenda i comprar entrades

Tota la programació cultural i social d'Alcoi a un clic
Arreplega totes les activitats culturals i socials que es fan a la societat, i ofereix l'oportunitat a totes les entitats d'utilitzar el portal per fer difusió de la seua programació

Un únic portal on es pot consultar tota l'activitat cultural i social que es fa al municipi, de moment tota l'agenda municipal i també la de 91 entitats i associacions alcoianes. Però des de la regidoria de cultura asseguren que estan oberts a tot tipus de proposta, i confien que Ticketalcoi es convertisca en el portal de referència per a la cultura de la ciutat.

Des de la regidora de cultura presenten el nou portal de la ciutat d'Alcoi, on s'arreplegarà tota l'agenda cultural i social, tant d'activitats municipals com d'entitats socials o empreses privades. Asseguren que es tracta d'un portal "molt senzill i intuïtiu, i molt fàcil d'utilitzar en qualsevol dispositiu". Es tracta de ticketalcoi.com, on no sols es podrà consultar l'agenda de la ciutat, sinó també comprar les entrades per a les diferents activitats.

La web està tant en valencià com en castellà. Permet una recerca d'activitats en agenda, o per recintes i entitats, i també amb un buscador. Però en la mateixa plana principal de la web també apareixen una sèrie de notícies de cultura i a continuació les activitats més properes. És a dir, que poden accedir a les diferents cites culturals de moltes i diverses maneres. La web arranca amb 91 entitats alcoianes incloses en el portal, i que aniran actualitzant els seus apartats amb tota la programació que ofereixen. Però des del consistori animem a totes les entitats, també empreses provades que realitzen actes socials o culturals, a unir-se també a la plataforma.

El regidor de cultura Raül Llopis destaca que es tracta d'un projecte fet a mida, "el que necessitàvem i el que volíem, un portal molt reclamat per part de la ciutadania, per una banda per aquells consumidors de cultura i per l'altra per les entitats socials i culturals". Així, Llopis es mostra molt satisfet perquè "de tot és sabut que s'ha dit moltes vegades que Alcoi necessitava una agenda cultural o d'activitats única, doncs ja tenim un portal definitiu". Si encara no l'has visitat, fes-ho ací.