El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja està en marxa la reequipació del Barranquet de Ferri

El Centre d'Esports serà el principal encarregat de realitzar aquesta tasca i en la que finançarà 1.471 euros.

El Club d'Esports de Muntanya i Escalada La Nau i el Centre Excursionista d'Alcoi presenten i posen un projecte de reequipació intensiva per a la zona del Barranquet de Ferri, on s'inclouen 80 vies diferents d'escalada i que disposen d'un nivell baix-mig, convertint-se en un lloc més que ideal per a començar amb aquest esport.

El treball serà realitzar per especialistes que utilitzaran més de 190 tensors inoxidables, i pel que fa a la inversió total per part del Centre d'Esports serà de 1.471,71 euros, la qual ha assumit el càrrec de portar endavant aquest projecte. Per ara s'ha fet possible la reequipació en 8 vies.

Segons La Nau i el Centre Excursionista Alcoi aquest esport és totalment segur, sempre que es seguisquen les normes i els passos de seguretat, factors fonamentals que de vegades els més novells no compleixen, per cosa que també volen que un equip d'especialistes realitzen un tipus formació per tal que practiquen l'escalada de la manera més segura.

Miguel Juan Reig, regidor d'Esports explica que "per a nosaltres és fonamental la seguretat, i treballem per fomentar-la i millorar-la. També, com ja hem dit en moltes ocasions, tenim les portes obertes per escoltar les propostes de totes les entitats, com en aquest cas, on ens han presentat un projecte molt ben treballat i que ja està en marxa".