El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja està oberta la inscripció als màsters del Campus d’Alcoi de la UPV

Alumnes del màster d’Enginyeria Tèxtil

La inscripció estarà oberta fins a l'11 de juny mitjançat el següent formulari electrònic

El final del curs 2020/2021 acaba i comença el moment de plantejar-se què fer després d’obtenir un grau, per això el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València obri el termini per poder inscriure’s en els seus màsters universitaris.

El Campus d’Alcoi de la UPV ha obert el termini per inscriure's en els seus màsters universitaris. Sempre preocupat per l'ocupació de l’alumnat ofereix quatre màsters íntimament relacionats amb la indústria de les comarques al voltant d’Alcoi i així cobrir les necessitats dels sectors més pròxims.

Els màsters universitaris del campus són:
- Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials
- Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil
- Màster Universitari en Enginyeria d'Organització i Logística
- Màster Universitari en Direcció d'Empreses (MBA)

Aquests màsters universitaris compten amb un índex d’ocupabilitat molt alta, en alguns casos els alumnes troben faena inclús abans d’acabar per complet els seus estudis. A més, el Campus d’Alcoi destaca per ser un centre educatiu xicotet i, per tant, oferir una formació molt propera en el que el tracte als estudiants i més individualitzada que en campus més grans. “Els professors ens deixen tocar tot el que podem i més de la maquinària” explica Juan Enrique Jiménez, alumne d'Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials.

També cal assenyalar que el màster d’Enginyeria Tèxtil té la característica de ser impartit de forma conjunta entre el Campus d’Alcoi i Aitex. Una forma perquè l’alumnat acabe la seua formació al corrent de totes les innovacions i necessitats reals del món actual del tèxtil.

La prescripció ha de fer-se a través del següent formulari electrònic i es podrà presentar fins a l’11 de juny.