El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot a punt per a l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

Xiquets i xiquetes ja han tirat la carta a la burreta i han escoltat atentament el Ban Reial per conéixer l'anunciament de l'arribada dels Reis Mags d'Orient, que ja descansen al seu campament al Preventori. Tot al vídeo.

Pastorets, música i un Betlem del Tirisiti més viu que mai hi han arrancat l'acte del Ban on grans i menuts han estat molt nerviosos a l'espera de l'Ambaixador Reial, que portava notícies de Ses Majestats els Reis d'Orient. No han faltat les cartes XXL que en nombroses ocasions hi han impressionat a l'Abaixador.

Finalment, les burretes han tancat la desfilada i tots els xiquets han tirat les seues cartes i algun xupló. Cal recordar que el Campament Reial obrirà les seues portes aquest diumenge 5 de gener de matí. Pel que fa a la Cavalcada més antiga d'Espanya, enguany té modificacions al trajecte i és que començarà com sempre, des d'El Camí a les 18 h, però finalitzarà baix de l'avinguda del País Valencià; heu de tenir-ho en comte per a no anar al lloc que no toca.

ARAMULTIMÈDIA s'hi ha endinsat en la màgia del Nadal Alcoià i t'ofereix aquest complet vídeo del Ban Reial. Xiquets i xiquetes, ara sí, ja estan a Alcoi els vertaders Reis d'Orient.