El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. Comença la instal.lació dels panells de metacrilat de protecció anti-terrotista al Pont de Sant Jordi

Primer panell de metacrilat col·locat al pont/AM

Els treballs duraran varies nits i es tallarà el pas per a vianants i cotxes des de les 22:30, hora en què passa l'últim bus urbà.

Els operarishan iniciat els treballs la nit de dilluns a dimarts i es perllongara durant dies. Els panells divideixen la carretera de les voreres i responen a la recomanació de la Policía per vitar incidents territoristes com ara els de Les Rambles de Barcelona o Cambrils.

A la nit del dilluns 27 d'agost es va començar la instal·lació dels 180 panells de metacrilat enllumenat que farà de barrera al Pont de Sant Jordi entre els vianants i els vehicles.

La col·locació d'aquests elements de seguretat durarà vàries nits, però no se sap en exactitud quantes. Durant les dites nits, el trànsit estarà tallat al pont, tant per a persones com a vehicles per la part en la qual s'estiga fent el treball a partir de les 22.30 h de la nit, que és quan acaba l'últim servei d'autobús urbà.

Aquesta mesura de seguretat és una recomanació de les forces de seguretat per a millorar la protecció dels ciutadans en les vies principals de les ciutats, després de l'atemptat que es va sofrir a les Rambles de Barcelona fa poc més d'un any.

Els panells de metacrilat s'han començat a col·locar per la part detra del pont anant pel carrer Sant Tomàs.