El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Sanitat cessa a la gerent de l'àrea de salut Roser Falip 

Sanitat cessa a la gerent de l'àrea de salut Roser Falip 

I anuncia el nomenament del reumatòleg Enrique Barbeito en el seu lloc. Sanitat no concreta les raons del cessament, però a prop tenim la dimissió del cap d'Urgències i les queixes dels residents per la situació a l'Hospital. 

Més informació

Sanitat cessa a la gerent de l'àrea de salut Roser Falip 

Ja estan les bases per al concurs del cartell anunciador de la cavalcada dels reis mags d'Alcoi 2020

Cartell Cavalcada / AM

Les dades d'inscripció s'obriran entre el dia 28 d'octubre fins al 4 de novembre de 2019.

Com cada any, l'Ajuntament d'Alcoi presenta la convocatòria del concurs per al cartell anunciador de la cavalcada dels reis mags d'Alcoi per a l'any 2020.

Aquesta és una oportunitat única que té lloc una vegada a l'any, en el que no sols el teu cartell serà un dels principals protagonistes del nadal alcoià, sinó que a més, et premiaran amb 1.000 euros per tot el treball realitzat. Ara bé, si esteu segurs de voler presentar-vos, teniu que tenim en compte les dades de presentació i termini, que en aquesta ocasió seran entre el 28 d'octubre fins al 4 de novembre de 2019, per la qual cosa encara vos queda temps per plantejar la idea i la seua aplicació.

Des de ARAMULTIMÈDIA volem facilitar-vos les bases del concurs. Si esteu interessats o voleu conèixer tota la informació per a la convocatòria, vos deixem a mà el document oficial.