El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja estan obertes les convocatories per al III Premi Periodístic dels 'Premis de Sant Jordi'

El 'Premi Periodístic' vol reconèixer el treball dels professionals dels mitjans de comunicació per la seua labor en la divulgació de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi.

Dins dels 'Premis de Sant Jordi', es troba una categoria que té com a objectiu el fet de reconèixer el treball i labor social impartit pels periodistes i professionals dels mitjans de comunicació, per això torna amb la seua 3a edició el 'Premi Periodístic'.

Pel que fa a la presentació, aquesta es pot fer de dos maneres. Per una part, pel mateix autor, que el presenta i espera a ser elegit, i per l'altra, com a proposta de la Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi. Els treballs presentats podran optar a la preselecció sempre que aquests estiguen vinculats a la difusió de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi.

La presentació de candidatures serà des de l'1 d'agost fins al 30 d'octubre, per la qual cosa encara queda temps de sobra per a tota la gent que puga estar interessada.

Si esteu interessats o voleu conèixer més tant per a la forma d'entrega com tota la informació de documents i més, vos deixem el document oficial del concurs a la vostra disposició.