El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja ha començat el Nadal al comerç d'Alcoi

Rafael Pérez, Vanessa Moltó i Paco Moltó / Ajuntament d'Alcoi

Més de 300 coerços associats participen

No és que s'hagen tornat bojos a Alcoi i el Nadal haja començat mentre se celebra la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Succeeix que els més de 300 comerços associats d'Alcoi han iniciat una 'precampanya' de nadal. Aquesta està organitzada conjuntament per ACECA, la Federació de Comerç - Alcoi Comercial i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi.

El comerç de proximitat d'Alcoi proposa completar un àlbum amb els personatges de Tirisiti. Aquesta és la primera de moltes campanyes que preparen els comerciants associats d'Alcoi. Paco Moltó, de la Federació de Comerç, i Rafael Pérez, d'ACECA, han explicat aquesta campanya, que es pot gaudir des de principi de novembre.

 Per començar la campanya, els comerços regalen un àlbum del Nadal Alcoià als clients. Aquest es pot completar amb distints cromos que es poden aconseguir fent compres als comerços associats. Paco Moltó explica que "en cada comerç no estan totes les figures, sinó que cada client ha d'anar passant d'un comerç a un altre per poder aconseguir-los tots". Rafael Pérez, per la seua banda, apunta que no hi ha un preu mínim per participar, ja que cada comerç o establiment hostaler és diferent.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, apunta que la de Nadal "és una de les campanyes més importants per al nostre comerç". La regidora recorda que el comerç local té "un valor afegit" que "dóna vida als nostres carrers i treball als nostres veïns". Les associacions comercials i l'Ajuntament animen a Alcoi i les comarques pròximes a participar.