El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja han començat les millores en les pistes esportives de la Zona Alta

Centre de majors en la Zona Alta

L'Ajuntament ha previst tancar les instal·lacions durant les nits per a evitar actes vandàlics.

Amb les obres s'introduiran jardineres, un espai perquè la gent gran puga fer gimnàstica, i s'habilitaran pistes d'street bàsquet. L'àrea romandrà tancada a les nits per tal d'evitar actes vandàlics.

En la zona en la qual estava situada la pista de futbol sala, en la part més pròxima al Centre de Majors hi haurà un espai amb aparells perquè les persones grans puguen exercitar-se. A continuació hi haurà unes jardineres que dividiran la zona i es deixarà un espai perquè en un projecte futur s'habilite una xicoteta pista de futbol sala.

En la pista esportiva actual, es pretén desenvolupar i fomentar més el bàsquet entre els joves de la zona. Dividir-la en dues pistes convertint-la en Bàsquet 3x3, de dimensions 15 metres d'ample i 11 metres de llarg. Es crearà un carrer per als vianants d'1,8 metres d'amplària entre totes dues pistes i en l'extrem de cada pista es disposarà una zona de banqueta.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, vol que l'espai siga una àrea "atractiva per als usuaris, i encara més per als joves i veïns de la zona, que han reivindicat la seua millora. A més per a protegir-la i evitar el seu mal ús la tancarem a les nits".