El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja neva a la Font Roja

Neu al Menejador / Twitter @Preven_IIFF_CV
Podria nevar durant aquest dimarts 27 de febrer en uns 800 metres

Les serres més altes de les nostres comarques ja comencen a blanquejar. En la Font Roja ja han caigut les primeres volves de neu i la previsió és que la cota de neu puga baixar encara més. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), hi ha risc groc per nevades a l'interior d'Alacant durant el que resta d'aquest dimarts 27 de febrer

Les serres més altes de les nostres comarques ja comencen a blanquejar. En la Font Roja ja han caigut les primeres volves de neu i la previsió és que la cota de neu puga baixar encara més. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), hi ha risc groc per nevades a l'interior d'Alacant durant el que resta d'aquest dimarts 27 de febrer. En aquest vídeo de @Preven_IIFF_CV es pot veure com ja cau neu al Menejador.

La neu torna a les nostres comarques i podria arribar a caure neu en cotes de 800 metres. És poc probable que qualle, ja que, segons AEMET, les mínimes a Alcoi no baixaran de 4 graus en aquest dimarts. El dimecres i el dijous, les temperatures mínimes pugen fins a situar-se a 6 i 9 graus, respectivament, segons l'organisme estatal.

AEMET preveu que les precipitacions es queden a les nostres comarques durant aquest dimecres 28 de febrer, encara que ja seran en forma de pluja. Les màximes se situaran el dimecres al voltant dels 14 graus.