El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja no s'escolta el xiulit a l'Eixample d'Alcoi

Alcoi

Pareix que l'origen estava a una instal·lació de gas. L'Ajuntament estudia perque a la revisió realitzada fa uns dies no van trobar cap incidència.

Pareix que ja s'ha trobat l'origen del problema del xiulit a la zona de l'Eixample. Segons informació de l'Ajuntament d'Alcoi, "un tècnic de gas ha resolt aquest problema de soroll localitzat a la terrassa d'un edifici".

Després de quasi una setmana, s'ha trobat l'origen a eixe soroll que sonava les 24 hores del dia des del dimarts 9 de febrer. El cap de setmana s'han comprovat els transformadors elèctrics, les instal·lacions de gas natural, els semàfors... tots els orígens possibles, però el Departament d'Obres Serveis no trobava solució. De fet, aquest dilluns 15 s'havia encarregat a una empresa especialitzada que trobara l'origen.

Pareix que l'origen estava a una instal·lació de gas. L'Ajuntament "s'ha posat en contacte amb l'empresa subministradora per tal que ens facilite informació, ja que a la revisió realitzada la setmana passada no es va trobar res". El consistori, a través de les xarxes socials, ha afirmat que "ja que no se sent el soroll, continuarem treballant per trobar l'origen d'aquest problema".