El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja pots apuntar-te al V Dinar Solidari Modernista

Imatge del dinar solidari de l'any passat, via web del restaurant Savoy.

L'any passat assistiren quasi 300 persones al dinar solidari i es recaptaran vora 1.800 euros per a una entitat social.
 

L'organitzen el Rotary Club Alcoy Font Roja i el restaurant Savoy, i enguany els diners recaptats seran per a l'associació TEA Asperger.

Ja s'ha obert el termini per a reservar una de les places per al Dinar Solidari que cada any organitzen des de Rotary Alcoy Font Roja i el Savoy amb motiu de la setmana Modernista, i que tindrà lloc el 23 de setembre.

Presentació del dinar solidari amb representants del Rotary, Savoy i Ajuntament d'Alcoi.

 

El preu és de 40 euros i inclou no sols el dinar sinó també actuacions, sorpreses i una rifa solidària on es sorteja una estada de cap de setmana a Benidorm amb sopar el Benidorm Palace. A més, com a novetat, es regalarà a cada assistent un lot de productes cosmètics de Sesdema, valorat en vora 40 euros, el mateix preu que el tiquet.

El dinar serveix per a recaptar diners que cada any es destinen a una entitat diferent. Enguany s'ha triat l'associació TEA Asperger com a beneficiària.

Els organitzadors animen a assistir al dinar vestits d'època. En el següent cartell tens el telèfon per a fer la teua reserva, o donació de fila 0 si vols col·laborar sense assistir.