El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja pots participar en els concursos de l'Associació de Sant Jordi

Es tracta de 4 concursos amb temàtica festera que com any rere any l'Associació organitza. Fotografia, teatre, i dibuix i literatura infantil són les quatre modalitats en la que es pot concursar. 

Tots els anys l'Associació de Sant Jordi prepara concursos amb temàtica festera amb l'objectiu de mostrar la tradició festera mitjançant la literatura, el dibuix, la fotografia i el teatre. Els dos primers concursos que hem mencionat estan dirigits a participants infantils, per donar-los l'oportunitat també a ells d'expressar com veuen la festa. 

A continuació t'oferim la informació necessària per si estàs interessat en algun dels certàmens. 

 

Concurs de Fotografia "Antonio Aura Martínez"

 

Fins al 22 de juliol podras presentar les teues fotografies. Hi haurà dos temàtiques diferents, i per això dos premis. El dia 6 de setembre es sabran els noms dels guanyadors. Si vols saber més, fes clic en la següent fotografia i trobaràs les bases. 

 
 

Concurs de Teatre
 

Les obres guanyadores es representaran. El dia 12 de juliol és l'últim dia per a presentar els textos i el teatre guanyador es sabrà en octubre amb motiu del Mig Any. Si fas clic en la fotografia podràs veure totes les bases d'aquest concurs.  

 

Concurs de Dibuix i Pintura Escolar
 

Aquest certamen està dirigit als més menuts. Podran participar xiquets i xiquetes des de primer de primària, i segon de secundària. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres, i estaran dividits en categories separades en diferents edats. Per cada categoria es donaran 3 premis. Es podran presentar els dibuixos fins al 14 de juny i en octubre coneixerem als guanyadors. Adona't de les bases del concurs i participa. Fes clic en la següent imatge. 

 
 

Concurs Literari Escolar
 

Igual que el concurs de dibuix podran participar els xiquets i xiquetes de la mateixa edat i estaran dividits en diferents categories. Els textos es poden escriure en valencià i castellà i la tècnica narrativa serà lliure. El termini d'inscripció també és el mateix que per al concurs de pintura escolar. Mira totes les bases fent clic a la següent imatge.