El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Ja pots votar als Premis Samarita de la Festa 2018 d'Alcoi

Trofeus de l'edició de 2017 / AC Samarita

A banda dels nominats, ja s'han atorgat dos premis: el premi a Personatges Festers ha sigut per a Salomón Sanjuan i Francisco Marín; mentre que a l'Entitat Col·laboradora en la Festa ha sigut per al Círculo Industrial.

Mig Any a Alcoi és sinònim de Fontilles, cotos i, per descomptat, els Premis Samarita de la Festa 2018, un dels esdeveniments més 'jóvens' però que s'ha consolidat de forma molt ràpida. La votació popular es pot fer mitjançant la pàgina de Facebook de l'Associació Cultural Samarita i es tancarà el dilluns 22 d'octubre.

Al destacat de la notícia pots veure les categories i els nominats. Però no només es tenen en compte els vots de Facebook, sinó que també es podrà votar durant el Mig Any a la Glorieta i un jurat expert en Nostra Festa.

 

Com cada any, es donen dos premis de forma automàtica i per unanimitat. El primer d'ells és al Personatge Fester, concretament per a Salomón Sanjuan i Francisco Marín per la seua aportació a la festa amb les ambaixades, referència per a més d'una generació. L'altre premi que ja es coneix és per al Círculo Industrial en el seu 150 aniversari i s'atorgarà el guardó a Premi Entitat Col·laboradora amb la Festa.

Els guanyadors es donaran a conèixer en un sopar solidari a la Filà Cordoneros el dissabte 3 de novembre a les 21 h. Aquest sopar anirà a benefici de l'Associació Contra la Violència de Gènere i Familiar d'Alcoi i Comarca (ACOVIFA).