El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja pots votar als pressupostos participatius 2020 d'Alcoi

Tere Sanjuan / Ajuntament Alcoi

Es pot votar de forma telemàtica a alcoiparticipa.com o de forma presencial a les urnes ubicades a distint espais.

 

A les 12 h d'aquest dimecres 25 de novembre, s'obri el termini e votacions de les propostes acceptades als pressupostos participatius d'Alcoi. El termini es tanca el 8 de desembre. Es pot votar de forma telemàtica o presencial.

Es pot votar de forma telemàtica a alcoiparticipa.com o de forma presencial a les urnes ubicades en Orosia Silvestre (Edifici Viaducte Campus d’Alcoi UPV), Conservatori de Música i Dansa Joan Cantó, Biblioteques Públiques d’Alcoi, Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC); Carrer Sant Llorenç, 2, Departament de Participació Ciutadana; carrer Pintor Casanova, 10, Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, Centre d’Esports, Centre Social ‘Zona Nord’ i Centre Cervantes Jove (CCJ).


La ciutadania ja pot votar les propostes presentades amb els corresponents avals o en els Tallers Participatius i que compleixen amb els criteris de viabilitat. La darrera fase ha estat l'anàlisi de la viabilitat tècnica i econòmica per part del personal tècnic de l’ajuntament.


Pel que respecta a les propostes d’inversió, cada persona podrà votar 3. Respecte a les propostes de despesa corrent com què no superen els 80.000 € previstos es faran totes les propostes, però es voten per a saber què prioritza la ciutadania. Cada persona podrà votar 2. Ací podeu conèixer totes les propostes que han passat totes les fases del procés i han rebut els avals necessaris. Els resultats de les votacions de les propostes s’anunciaran abans del 22 de desembre de 2020.


La regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán "aquest any hem tingut un gran nombre de propostes tot i que la Campanya ve marcada per la Covid-19 que ha fet que limitarem els actes presencials, per això, per facilitar i fomentar la participació de forma no presencial incorporem també la utilització del WhatsApp, una ferramenta que utilitza gent de totes les edats i àmbits socials perquè també puguen votar sense haver d'entrar al web ni desplaçar-se a cap lloc. Anime a la ciutadania a votar puguem millorar la nostra qualitat de vida mitjançant la campanya de Pressupostos Participatius 2021".