El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja se saben els càrrecs festers, la revista i el cartell de festes 2018 de Muro

Ja se saben els càrrecs festers, la revista i el cartell de festes 2018 de Muro / Muro
Aquest esdeveniment ha acollit l'acte que calfa motors per a la nova edició de les Festes de Moros i Cristians.

Muro ha presentat, en el Centre Cultural Polivalent, els càrrecs festers, la revista i el cartell de festes 2018. Una presentació a càrrec de José Antonio Reche i Nuria Vicedo festers de les filaes Maseros i Verds

Els festers de les filaes Maseros i Verds de Muro, Jose Antonio Reche i Nuria Vicedo han sigut els encarregats de dur a terme la presentació dels càrrecs festers, la revista i el cartell de festes 2018 al Centre Cultural Polivalent.

L'alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà, el regidor de Festes, Sergi Silvestre i el president de la Junta de Festes, Paco Vicedo han realitzat un discurs en el qual han manifestat el seu entusiasme per l'arribada del període de festes.

Primer ha sigut la presentació de capitans i abanderats que és la següent: En el bàndol moro Carlos Pla serà el capità de la filà Verds, mentre que del mateix bàndol moro el banderer serà Aitor Bosch de la filà Tariks. Les tropes cristianes tindran a Marcos Olcina com a capità dels Maseros, mentre que José Ferrer Llorens serà el banderer de la filà Contrabandistes. Tots ells seran els protagonistes de les festes en honor a la Verge dels Desemparats al costat del Angelet, Carla Coloma.

Tot seguit ha tingut llos, la publicació del cartell anunciador de la guanyadora Rocío Castillo qui ho hi ha descobrit al costat de l'alcaldessa i el president de la Junta de Festes.

I per últim, Pere Corredor, cronista de la Junta de Festes, ha presentat tots els continguts de la revista de festes 2018.