El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els 4 equips del Nou Bàsquet Alcoi que disputen la lliga valenciana ja s’han posat en funcioment

Equip cadet masculí Nou Bàsquet Alcoi. Imatge via Club Nou Bàsquet Alcoi

El passat cap de setmana van jugar els quatre equips del NB Alcoi inscrits en la lliga valenciana.

El diumenge van jugar els quatre equips del NB Alcoi que juguen la lliga valenciana. Els tres equips masculins van jugar a Alcoi. L’equip senior femení es va desplaçar a Muro.

El passat cap de setmana van jugar els quatre equips del NB Alcoi inscrits en la lliga valenciana. Els primers en fer-ho va ser l’equip junior masculí, que s’enfrontava al CD Salesianos Don Bosco Alicante. Malauradament, la victòria se’n va anar cap a Alacant, ja que el conjunt visitant va guanyar per sis punts (54-60). A banda del resultat, cal destacar la bona imatge que deixa l’equip i l’intensitat, tant en atac com en defensa.

L’equip cadet del NB Alcoi s’estrenava este cap de setmana en la competició lliguera davant el Joventut. El partit el va guanyar el Joventut per un punt de difèrencia (60-61), però perfectament la victòria s´haguera pogut quedar a casa, ja que el conjunt cadet del Nou Bàsquet va dominar gran part de l´encontre.

Només acabar aquests dos partits, jugava l´equip senior masculí, que debutava en lliga. L´equip local s´enfrontava al Muro, que va ser qui va guanyar el partit (49-64). Encara que el NB Alcoi va començar amb bon ritme i treballant el que s´havia entrenat, es va notar amb el pas dels minuts que faltava energia i resistència degut a que estan en l´inici de temporada. Encara així, el cos tècnic i jugadors van acabar el partit amb bones sensacions.

El conjunt del Nou Bàsquet Alcoi que va jugar de visitant va ser l´equip senior femení i curiosament també va jugar davant el Muro. El partit el va dominar de principi a fi el NB Alcoi i així s´ha pogut veure en el resultat final (30-72). L´equip continua així agafant minuts en pista i sobretot confiança per als pròxims partits de lliga.