El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja tenim imatge de la nova campanya Alcoi Ciutat del Nadal

En novembre s'inicia la campanya de promoció del Nadal Alcoià per atraure visitants. El cartell d'enguany és una imatge de Santi Aura amb un disseny de Laura Andrés.

Si ja ha arribat el fred, és perquè el Nadal Alcoià està al girar el cantó. Així que aquest mes de novembre cal iniciar ja la campanya de promoció de la ciutat per atraure gent a viure el Nadal més màgic. 

La imatge triada per a promocionar enguany el Nadal Alcoià és una fotografia de Santi Aura Juan, i editada per Laura Andrés Jover. Després de la polèmica de l'any passat per una foto que no va ser ben entesa fora d'Alcoi, enguany s'ha optat per una imatge "molt tendra, una tendresa que és la que envolta tot l'esperit nadalenc", explica la regidora de turisme Lorena Zamorano.

La regidora Lorena Zamorano, amb la dissenyadora del cartell, Laura Andrés Jover

Santi Aura Juan és un jove alcoià de 19 anys que estudia comunicació audiovisual a Girona, i que es dedica per afició a la fotografia. Amb la seua imatge s'ha dissenyat un cartell, obra de Laura Andrés Jover, membre del departament de turisme gràcies al programa Avalem Joves. Laura Andrés explica que volia "representar amb una imatge potent, l'il·lusió dels xiquets pel Nadal". A més a més ha incorporat elements molt característics de la festa alcoiana com l'enramada pròpia i única de la ciutat o el camell, altre signe distintiu de la cavalcada.

Aquesta imatge servirà per a promocionar el Nadal Alcoià tant en pancartes en ciutats com en mitjans de comunicació de tot el País Valencià, a més d'una campanya digital enguany en mitjans nacionals com El País o El Mundo. Zamorano concreta que és una campanya dirigida al turisme familiar, i amb l'objectiu d'arribar a persones entre 30 i 45 anys. La primera cita serà aquesta mateixa setmana a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, on Alcoi Ciutat del Nadal disposarà d'un estand propi. 

I amb el cartell es presenta el programa d'activitats, que enguany com a novetat inclou algunes cites tradicionals com el teatre "La Cuna del Mesias" al Teatre Salesians. Com tots els anys, a partir de desembre es podran gaudir d'exposicions, tallers, el Casal del Nadal o rutes específiques. Lorena Zamorano diu que és "una agenda d'activitats cada vegada més completa. Volem que tot el que faça alguna cosa ens ho comunique, perquè al final és una oferta de ciutat, no de l'Ajuntament".