El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquests són els guanyadors del XIX Concurs d'aparadorisme de Nadal

Amb molta il·lusió, els comerços de Muro han decorat els seus aparadors per a tenyir el pobre d'espirit nadalenc. Després d'unes deliberacions ja se saben els guanyadors.

El XIX Concurs d'aparadorisme de Nadal ha arribat a la seua fí amb la deliberació del jugat, format per l’Alcaldessa de Muro Jacquelin Cerdà, la Regidora de Promoció Econòmica, Carolina Iváñez, regidors representants dels grups municipals, la tècnic de medi ambient, Carla Reig, l’agent de desenvolupament rural, Manolo Moll, i Cristina Català Cantó professora de màrqueting del IES Cotes Baixes.
El procediment d'elecció va ser molt senzill, tots aquests van visitar tots els comerços participants i els resultats de la deliberació han sigut els següents:

PRIMER PREMI – Q ME PONGO?

SEGON PREMI – LLIBRERIA PAPIRO

ACCÈSIT EXPOSICIÓ DEL PRODUCTE – QUASI DE BADES

ACCÈSIT AMBIENTACIÓ NADALENCIA – FLORISTERIA MIL FLORES

ACCÈSIT IMAGINACIÓ I ORIGINALITAT – LA TENDETA

ACCÈSIT RECICLATGE – INNOVA ESTIL

ACCÈSIT MÉS POPULAR – MUEBLES UCLES


L’alcaldessa Jacquelin Cerdà se sent molt contenta per la participació i "des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots els participants en el concurs per la seua implicació, ja que sabem que en aquestes dates és molt complicat per a ells fer el muntatge de l’aparador per poder concursar"
A banda ha destacat l'elegància dels aparadors participants que cada any "ens fan més difícil l’elecció dels guardonats".