El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jacobo Santana i Toni Candela es fan amb el podi del Campionat d'Espanya d’Enduro

Jacobo Santana i Toni Candela al podi del Campionat d'Espanya d'Enduro
  • El Campionat va consistir en una carrera de 32 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.650 m repartits entre quatre especials tècniques i ràpides cronometrades. 

Els alcoians Jacobo Santana i Toni Candela tornen a destacar entre els corredors d’Enduro de tota Espanya. En aquesta ocasió, amb un merescut primer i segon lloc en el Campionat d'Espanya de BTT en la categoria Màster 50. 

La prova va tindre lloc el passat cap de setmana en La Adrada, localitat d'Àvila i amb aquesta competició es donen per conclosos els nacionals d'aquesta temporada emparats per la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

El Campionat d'Espanya de BTT va consistir en una carrera de 32 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.650 m repartits entre quatre especials tècniques i ràpides cronometrades. 

Jacobo Santana, en representació de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, es va imposar a una caiguda en el primer temps, però en els tres trams restants va aconseguir recuperar la velocitat que li va portar a la primera posició. Per part seua, Toni Candela, del Club BMX d’Alcoi, va realitzar una magnífica actuació que li va portar a la segona posició.