El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jacqueline Cerdà, alcaldessa de Muro: "Quan finalitze el curs podrien començar a entrar màquines per construir el nou Bracal a Muro"

Primer dia de curs d'aquest al Bracal / AM
En desembre de 2017 o gener de 2018, tot apunta al fet que li entregaran el projecte a l'Ajuntament

Cal recordar que els alumnes d'aquest 'cole' de Muro donen classe en barracons des de fa 10 anys. Jacqueline Cerdà ha dit a ARAMULTIMÈDIA que hi haurà novetats a estiu de 2018: "quan finalitze el curs podrien començar a entrar màquines per construir el nou Bracal a Muro"

Representants de l'Ajuntament de Muro s'han reunit amb membres de la Conselleria d'Educació per tal d'avançar en els tràmits per a la construcció del nou CEIP Bracal. Cal recordar que els alumnes d'aquest 'cole' de Muro donen classe en barracons des de fa 10 anys.

En aquesta reunió s'han establit algunes dades importants en el calendari, com ha confirmat l'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, a ARAMULTIMÈDIA. Cerdà ha dit que hi haurà novetats a estiu de 2018: "quan finalitze el curs podrien començar a entrar màquines per construir el nou Bracal a Muro".

En la reunió on hi ha assistit la mateixa alcaldessa; la regidora d'Educació, Fani Juan; i tècnics del consistori. Jacqueline Cerdá també ens ha anunciat que "a finals desembre de 2017 o gener de 2018 s'entregarà el projecte a l'Ajuntament".