El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jacqueline Cerdà sobre la petició de trasllat d'alguns policies: "Muro no pot quedar-se sense Policia Local. Si algun agent vol anar-se'n, ha d'oferir un substitut"

Jacqueline Cerdà / AM
L'alcaldessa assegura que s'ha reunit aquest mes de febrer amb els agents que volen el trasllat

ARAMULTIMÈDIA ha volgut parlar amb l'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, després que alguns policies locals demanaren el trasllat. Cerdà ha deixat clar que "no es nega a donar cap comissió de servei, però Muro no pot quedar-se sense Policia Local. Si algun agent vol anar-se'n, ha d'oferir un substitut"

Després que els sindicats CSIF, SPPLB i SIPOL hagen demanat el trasllat de tots els agents funcionaris de carrera de la Policia Local de Muro, ARAMULTIMÈDIA ha volgut parlar amb l'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, per conèixer la posició de l'Ajuntament. Cerdà ha deixat clar que "no es nega a donar cap comissió de servei, però Muro no pot quedar-se sense Policia Local. Si algun agent vol anar-se'n, ha d'oferir un substitut".

Segons la versió dels sindicats, han demanat de manera formal a l'alcaldessa de Muro que aprove la comissió de serveis de tots els funcionaris de carrera a la policia local perquè puguen traslladar-se a altre municipi. L'alcaldessa afirma que "no pot quedar-se sense plantilla de Policia Local".

Jacqueline Cerdà també recorda que "la llei no permet cobrir el lloc d'agents funcionaris de carrera amb interins". Pel que fa als encontres que han tingut sindicats policials i Ajuntament, Cerdà també deixa clar que s'ha reunit aquest mes de febrer amb els agents que volen el trasllat.