El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Jaume Pasqual, alcalde de l'Alqueria d'Asnar: "Serem l'únic municipi del món rural amb un col·legi de nova planta, i ens consolida com a poble i com a futur"

Ubicació actual del col·legi de l'Alqueria d'Asnar. Imatge facilitada per l'Ajuntament

Aquest 2020 el Pla Edificant preveu la redacció del projecte del nou col·legi de l'Alqueria d'Asnar, i amb sort, les obres podrien adjudicar-se abans que acabe l'any.

"Serà l'únic col·legi en un poble amb piscina climatitzada", bromeja l'alcalde d'Alqueria d'Asnar, Jaume Pasqual, ja que el nou col·legi es construirà just al costat de la popular piscina. És el gran projecte d'Alqueria d'Asnar, la construcció del nou centre de primària que acull vora 30 alumnes del municipi. Des de fa anys estan en unes instal·lacions insuficients, i amb part en barracons, i amb el nou edifici es fa també una aposta per dotar dels serveis adequats al món rural.

Jaume Pasqual explica ARAMULTIMÈDIA que d'ací poc eixirà la licitació per a la redacció del projecte, i confia que abans que acabe el 2020 es puguen licitar les obres. Suposa una inversió d'1,6 milions d'euros, finançats per la conselleria d'educació mitjançant el pla Edificant.