El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Javi Verdú Blanquer, jugador del PAS Alcoi, convocat amb la Selecció Espanyola Sub-19 per al Campionat d'Europa

Javi Verdú / Foto Kike Mira

"Vaig rebre la noticia en el poliesportiu, mentre patinava, i en eixe moment em vaig assentar per assimilar-ho", afirma Javi Verdú

Després d'una grandíssima temporada, l'Alcodiamista, Javi Verdú, s'ha guanyat estar convocat amb la Selecció Espanyola Sub-19 per al Campionat d'Europa que es celebrarà a Portugal en setembre

Javi Verdú Blanquer s'ha criat a la pedrera de l'Alcòdiam i, ha jugat en totes les categories inferiors. Enguany, a causa de les lesions i la llarga temporada del primer equip, ha contribuït a l'ascens a l'OK Lliga participant en 11 partits. A més, va marcar un gol davant el Vilanova en el primer partit de lliga.

Amb aquesta gran temporada, Javi s'ha guanyat estar convocat amb la Selecció Espanyola Sub-19 i, així ho ha fet saber el seleccionador Sergi Macià. El combinat nacional començarà a treballar el pròxim 26 de juliol a Masquefa i, realitzarà sis setmanes de concentració, ja que el Campionat d'Europa, que es celebrarà a Paredes (Portugal), es disputa del 5 al 11 de setembre.

Verdú ens ha confirmat que és un somni complit: "No esperava la cridada, però tenia un poc de fe. Estic molt content de poder viure aquesta experiència i es pot dir que és un somni complit. Vaig rebre la noticia en el poliesportiu, mentre patinava, i en eixe moment em vaig assentar per assimilar-ho".