El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Javier Expósito, nou president de Jovempa: "Anem a treballar per generar ocupació i estabilitat socioeconòmica en les nostres comarques"

Javier Expósito i Quino Palací

El grup de treball de Javier és el següent: Laia Santamaria, tesorera i vicepresidenta, Xavier Linares, secretari, David Miró, responsable d'events, Liana Jordà, responsable d'atenció als associats, i Lirios Camarasa, responsable d'innovació i nous projectes.

Després de 4 anys de presidència, Quino Palací, ha vullgut agrair als mitjans el ressò que han tingut totes les accions i tasques que ha fet Jovempa

Jovempa ha canviat de president desprès de 4 anys. D'aquesta manera, Quino Palací, ha deixat el seu lloc com a president a Javier Expòsito, i així ho han comunicat en la roda de premsa que ha tingut lloc aquest divendres 18 de setembre. Quino, ha agraït als mitjans el ressò que han tingut totes les accions i tasques que han fet els darrers anys: "Vull agrair el paper de la premsa local i comarcal, creiem que la llabor que esteu fent és molt important i necessària, comunicant de manera precisa el que passa a les nostres comarques". 

Javier Expósito, nou president de Jovempa, ha donat a conèixer el seu equip de treball i les bases sobre les que treballarà durant els pròxims dos anys: "Els pilars de treball són el networking, el coneixement, el recolzament als joves empresaris, la representació a nivell política en cadascun dels ajuntaments de cadascun dels pobles de l'Alcoià i el Comtat i de la foia de Castalla i la responsabilitat social corporativa en iniciatives com la lliga solidaria Jovempa".

Pel que fa al grup de treball de Javier és el següent: Laia Santamaria, tesorera i vicepresidenta, Xavier Linares, secretari, David Miró, responsable d'events, Liana Jordà, responsable d'atenció als associats, i Lirios Camarasa, responsable d'innovació i nous projectes.