El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Javier Sendra assumeix noves competències en la reestructuració del govern provincial

Javier Sendra

Afegeix a les competencies Recursos Humans

Emergències, despoblament, repte demogràfic i, ara, Recursos Humans. Sendra ha sigut un dels diputats que té més competències després de la marxa d’Adrián Ballester i Juan Francisco Pérez Llorca. Carlos Mazón, president de la Diputació, indica que els Recursos Humans són “peça clau per al bon funcionament dels serveis que la Diputació presta als municipis de la província”.

L’alcalde de Planes i diputat provincial, Javier Sendra, afegeix recursos humans a les seues competències. Fins ara s’ocupava de despoblament, repte demogràfic i Emergències.

Del diputat Javier Sendra, el president ha afirmat que, al “significatiu treball que duu a terme en l'organització dels efectius de bombers del Consorci de la Diputació”, se suma el de coordinar l'àrea de Recursos Humans de la institució, “peça clau per al bon funcionament dels serveis que la Diputació presta als municipis de la província”. Com autoritats més representatives del govern, Carlos Mazón, ha anunciat la designació d'Ana Serna com a nova portaveu de l'equip de Govern.