El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Javier Sendra serà Diputat d’Emergències

El nou organigrama, facilitat per la Diputació d'Alacant

Ja s’ha fet públic el nou organigrama de la institució provincial, i on el diputat per les nostres comarques, Javier Sendra, torna a tindre responsabilitats de govern. Passa de ser diputat de Medi Ambient a encarregar-se de les Emergències.

Estarà al càrrec del segon pressupost més gran de la institució provincial, 25 milions d'euros anuals; i d'una plantilla de més de 700 persones. Sendra diu que vol convertir el servei de salvament i extinció provincial en "el millor d'Espanya".

La Diputació d’Alacant ja ha quedat conformada, amb Carlos Mazón com a president, i amb dos vicepresidentes: Julia Parra i Ana Serna. La popular Ana Serna és també alcaldessa d’Albatera, al Baix Segura; i Julia Parra, de Sant Joan, és un dels membres de Ciutadans present en el nou govern provincial.

També s’ha fet el repartiment de responsabilitats, amb turisme per al president Mazón, transparència per a Julia Parra i cicle hídric per a Ana Serna. El portaveu del grup parlamentari és Adrián Ballester, i el diputat per les nostres comarques, L'alcalde de Planes, Javier Sendra, continua amb responsabilitats a la institució provincial, però amb un canvi de cartera. Fins ara era Diputat de Medi Ambient, Energia, Residus Sòlids Urbans, Agricultura i Medi Rural. Aquestes responsabilitats passen ara al crevillentí Miguel Ángel Sánchez Navarro, i Javier Sendra és ara el diputat d’emergències.

El departament d'Emergències és dels més importants, amb un pressupost de més de 25 milions d'euros anuals i una plantilla de més de 700 treballadors. Ací s'inclou, sobretot, el Consorci de Bombers Provincial i les tasques de salvament i extinció.